Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Suntex Composite Industrial Co.,Ltd.
Thuis Productensilicone met een laag bedekte glasvezelstof

Rode Silicone Met een laag bedekte de Glasvezeldoek van 17 Oz voor van de Lassenbescherming en Brand Dekens

China Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. certificaten
China Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. certificaten
Zij zijn echt een vertrouwenspartner. Zij leveren snel goederen met het tevredenstellen van kwaliteit. En zij zijn professioneel in textiel op hoge temperatuur, draag altijd voor verschillende projecten bij.

—— Jacky Huang

Wij hebben met Suntex meer dan 10 jaar gewerkt, altijd houden zij kwaliteitsstal. Zij behandelen elk enig verzoek ernstig van ons. Het is gelukkig om samen met hen hoe dan ook te werken.

—— Lidstaten Hande

Ik ben online Chatten Nu

Rode Silicone Met een laag bedekte de Glasvezeldoek van 17 Oz voor van de Lassenbescherming en Brand Dekens

17 Oz Red Silicone Coated Fiberglass Cloth For Welding Protection And Fire Blankets
17 Oz Red Silicone Coated Fiberglass Cloth For Welding Protection And Fire Blankets
video play

Grote Afbeelding :  Rode Silicone Met een laag bedekte de Glasvezeldoek van 17 Oz voor van de Lassenbescherming en Brand Dekens

Productdetails:
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: SUNTEX
Modelnummer: Si244-1017-5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Verpakking Details: Stoffenbroodjes met film worden behandeld in kartons wordt ingepakt op pallets of volgens de eisen d
Levertijd: 5-20 dagen
Levering vermogen: 300000sqm/month
Gedetailleerde productomschrijving
Gewicht: 590gsm (17oz) Dikte: 0.45mm
Deklaag: bilateraal siliconerubber Breedte: 0.8m tot 2m, of aangepast
Temperatuurweerstand: Van -50 C graad aan 550 c-graad Kleur: Rode, grijze, witte, zilveren grijs, zwarte, enz.
Materiaal: De Stof van de siliconeglasvezel
Hoog licht:

silicone met een laag bedekte glasvezeldoek

,

Siliconedoek

,

Silicone Met een laag bedekte Doek

Rode Silicone Met een laag bedekte de Glasvezeldoek van 17 Oz voor van de Lassenbescherming en Brand Dekens

 

De Productie van Rode Siliconedoek

 

Deze met een laag bedekte die de glasvezeldoek van Suntex Silicone is glasvezeldoek met twee kanten speciaal geformuleerd siliconerubber met een laag wordt bedekt. Technologie en de machines van de Suntex kunnen de professionele deklaag silicone met een laag bedekte doek met mooie, eenvormige en slijtvaste oppervlakte maken. De siliconedeklaag verstrekt vlakke oppervlakte, betere schuringsweerstand, sterkere sterkte, kleurrijke kleuren voor glasvezeldoek. De siliconedeklaag verstrekt water en olieweerstand, goede flexibiliteit, scheurweerstand, ook lage rook en vlam - vertrager, enz. Omdat de oppervlakte met siliconedeklaag met een laag bedekt is, kan het het jeuken van glasvezeldoek tot menselijke huid verminderen. De stof van de basisglasvezel weerstaat maximum temperatuur aan 1022°F/550°C, weerstaat de siliconedeklaag maximum temperatuur aan 536°F/280°C.

 

Doek van de Suntex is de silicone met een laag bedekte glasvezel zeer droog na machine-dried. Zo wordt het vaak gebruikt in het maken van lassendeken en gordijnen, branddekens. Deze silicone met een laag bedekte glasvezel is gemakkelijk aan genaaide vervaardiging, drapeert en behandelt. Toen de silicone met een laag bedekte glasvezeldoek in een lassen bedekt en gordijnen werd gemaakt. het kan als gordijn worden gehangen om lassengebied te isoleren en vonken en lassenslakken te verhinderen het vallen ter plaatse of andere niet-last het werkgebieden. Het kan vonk en slakken op hoge temperatuur effectief verhinderen die door lassen wordt veroorzaakt mensen of bezit op nabijgelegen gebied te kwetsen. Toen de siliconedoek in een brand bedekt werd gemaakt, kan het worden gebruikt om rond uw lichaam en andere dingen te verpakken, als hitteschild handelen. Deze deken van de siliconebrand is een goed ideaal voor keuken, auto, open haard, grill, het kamperen, concept, enz. Onze silicone met een laag bedekte doek heeft vele kleuren en kan worden aangepast, is een goed ideaal voor brand en lassenbescherming.

 

De toepassing van Rood Silicone bedekte Glasvezeldoek met een laag: lassenbescherming, branddekens, lassendekens, thermische isolatiejasjes.

 

Rode Silicone Met een laag bedekte de Glasvezeldoek van 17 Oz voor van de Lassenbescherming en Brand Dekens 0

Contactgegevens
Suntex Composite Industrial Co.,Ltd.

Contactpersoon: Suntex

Tel.: +8615527793309

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)