Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Suntex Composite Industrial Co.,Ltd.
Thuis

Suntex Composite Industrial Co.,Ltd.

China Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. certificaten
China Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. certificaten
Zij zijn echt een vertrouwenspartner. Zij leveren snel goederen met het tevredenstellen van kwaliteit. En zij zijn professioneel in textiel op hoge temperatuur, draag altijd voor verschillende projecten bij.

—— Jacky Huang

Wij hebben met Suntex meer dan 10 jaar gewerkt, altijd houden zij kwaliteitsstal. Zij behandelen elk enig verzoek ernstig van ons. Het is gelukkig om samen met hen hoe dan ook te werken.

—— Lidstaten Hande

Ik ben online Chatten Nu

Suntex Composite Industrial Co.,Ltd.

1 2 3 4
Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. Suntex Composite Industrial Co.,Ltd.
Factory Gate materiaalworkshop 1 pakhuis 1 met een laag bedekte doek
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Suntex
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 90% - 100%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

wie wij zijn?

 

    Wij zijn gespecialiseerd in het maken van veilige hittebestendige textiel. Onze fabrieksplaats is in Jiangsu, China, waar een sterke traditie die van die textiel hebben maken met een ervaren aantal arbeidskrachten wordt gecombineerd. Wij zijn op wat blijven verbeteren in het koninkrijk van hittebestendige textiel, glasvezel, kiezelzuur, en ceramische vezel beschikbaar is, PTFE /acrylic/neoprene die /PU/PVC/silicone producten, etc. gelamineerd aluminium, naaiende draad, texturized doek met een laag bedekken. De kwaliteit is de redenklanten koopt van suntex. Wij verkopen onze producten wereldwijd aan meer dan 80 landen. Wij kunnen voortdurend hard werken om tot producten die vergadering en het overschrijden van de de industrienormen te maken.

 

Onze verplichting

 

    Het het Suntexbeheer en personeel hebben meer dan 20 jaar van cumulatieve ervaring in industriële textiel. Met beroepsuitrusting, is Suntex geëngageerd aan hoog het aanbieden van klanten - kwaliteit en rendabele producten. In het bedrijf, is de kwaliteit onze eerste prioriteit, zijn alle productieprocedures verklaarde ISO 9001.

 

Onze opdracht

 

    Bij eerst de gezette Suntex, eisen en de tevredenheid van klanten. Wij pogen om de klant van de snelle dienst en geschikte levering te voorzien. Aan onze klanten, zijn wij een betrouwbare leverancier en een creatieve partner. Dit is, aan ons, de beste prijs van allen.

Contactgegevens
Suntex Composite Industrial Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Fiona Wang

Tel.: 15527793309

Fax: 86-027-87164892

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)