Suntex Composite Industrial Co.,Ltd.

  • CHINA Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken Suntex
Aantal werknemers 100~200
Jaarlijkse omzet 10000000-20000000
Opgericht Jaar 2004
Export pct 90% - 100%

Inleiding

wie wij zijn?

 

    Wij zijn gespecialiseerd in het maken van veilige hittebestendige textiel. Onze fabrieksplaats is in Jiangsu, China, waar een sterke traditie die van die textiel hebben maken met een ervaren aantal arbeidskrachten wordt gecombineerd. Wij zijn op wat blijven verbeteren in het koninkrijk van hittebestendige textiel, glasvezel, kiezelzuur, en ceramische vezel beschikbaar is, PTFE /acrylic/neoprene die /PU/PVC/silicone producten, etc. gelamineerd aluminium, naaiende draad, texturized doek met een laag bedekken. De kwaliteit is de redenklanten koopt van suntex. Wij verkopen onze producten wereldwijd aan meer dan 80 landen. Wij kunnen voortdurend hard werken om tot producten die vergadering en het overschrijden van de de industrienormen te maken.

 

Onze verplichting

 

    Het het Suntexbeheer en personeel hebben meer dan 20 jaar van cumulatieve ervaring in industriële textiel. Met beroepsuitrusting, is Suntex geëngageerd aan hoog het aanbieden van klanten - kwaliteit en rendabele producten. In het bedrijf, is de kwaliteit onze eerste prioriteit, zijn alle productieprocedures verklaarde ISO 9001.

 

Onze opdracht

 

    Bij eerst de gezette Suntex, eisen en de tevredenheid van klanten. Wij pogen om de klant van de snelle dienst en geschikte levering te voorzien. Aan onze klanten, zijn wij een betrouwbare leverancier en een creatieve partner. Dit is, aan ons, de beste prijs van allen.

Geschiedenis

Geschiedenis

 

2004 – Suntex werd gevestigd in Wuhan

 

2005- Suntex begon om glasvezelbanden, kabels voor hitte te produceren - het verzegelen toepassingen.

 

2006 – Suntex werkt met zijn partner samen begon om glasvezelstoffen te weven.

 

2010- Een nieuwe deklaagfabriek was opstelling in Taicang. Suntex begon om prestaties de industriële stoffen van uitstekende kwaliteit & industriële die stoffen op hoge temperatuur aan de klanten te verstrekken over de wereld worden uitgespreid.

 

2011- Suntex kreeg de ISO-het beheersysteemgoedkeuring van de 9001:2008kwaliteit.

 

2018 – een nieuwe fabriek was opstelling in Zhenjiang. De nieuwe fabriek assembleerde al productie van hoogte - de isolatie industriële textiel van de kwaliteitsbrand van Suntex.

Dienst

De Productie en de Dienst van SUNTEX:

 

Hoofdproducten: Hoog - de stof van de kwaliteitsglasvezel met silicone, Pu, acryl, neopreen, vermiculiet, gelamineerd calciumsilicaat, grafiet, PTFE, pvc-deklaag, aluminium, naaiende draad, texturized doek, ceramische vezel, hittebestendige textiel, enz.

 

Hoofdtoepassing: Hoofdzakelijk gebruikt op het gebied van brandpreventie en thermische isolatie, zoals lassendeken en gordijnen, smeden de branddeuren/de gordijnen/de dekens, rookgordijnen, chemische installatie, olieraffinaderij, scheepswerf, krachtcentrale, steenkoolinstallatie, staalfabriek, het verwijderbare jasje van de isolatiedekking, de verspreiding van de stoffenlucht/ventilatiesysteem, de verbinding van de stoffenuitbreiding, en andere brand en van de rookcontrole systemen.

 

Pakket: 50m per broodje, in karton wordt, op een pallet dan wordt geladen ingepakt die. Verkies extra houten planken om uw lading te beschermen. Of volgens de eisen van klanten.

 

De dienst: Wij geloven „Kwaliteit en de dienst is altijd onze primaire verantwoordelijkheid! “, kunnen elk van onze producten de aangepaste, van 24 uur zijn online dienst.

 

Betalingsvoorwaarden: 30-50% storting na ondertekend contract, betaald saldo alvorens te verschepen. L/C, D/P, T/T-STEUN.

 

Garantietermijnen: De één jaargarantie, als er kwaliteitsproblemen zijn, zal ons ondersteuningsteam helpen om het door overleg of technische begeleiding op te lossen.

Ons Team

 

Technische afdeling

CHINA Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CHINA Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1CHINA Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

CHINA Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

CHINA Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

 

Verkoopafdeling

CHINA Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

 

De teambouw

CHINA Suntex Composite Industrial Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 6

Laat een bericht achter