Hoe gebruik je Suntex Fire Blanket?

July 2, 2024
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe gebruik je Suntex Fire Blanket?

Dit is een verrassend voorbeeld van thermische ontsnapping, die de potentiële gevaren van elektrische voertuigen laat zien en waarom traditionele parkeerplaatsen opnieuw moeten worden bezocht vanwege het risico op het verspreiden van brand.Wees altijd respectvol met lithiumbatterijen en begrijp de gevaren die kunnen optredenLithiumbatterij auto branddekens zijn belangrijk!

De Suntex-branddekens voor auto's zijn een veiligheidsinrichting die is ontworpen om brand te bestrijden die in een voertuig kan optreden.met een breedte van niet meer dan 30 mm,.

In geval van brand wordt de deken gebruikt om de vlammen te doven door ze volledig te bedekken, de zuurstoftoevoer af te snijden en het vuur te onderdrukken.en in geval van nood snel toegankelijk zijnZe zijn een waardevol veiligheidsinstrument in een voertuig.

We zijn de toonaangevende fabrikant van industriële textiel, nummer 1 in China, hebben onze fabriek voor hoogtemperatuur stoffen, en hebben onze fabriek voor eindproducten, zoals auto brand dekens.We hebben een professioneel R & D-team, een QC-team en ervaren werknemers.
We worden vertrouwd door vele topbedrijven, zoals SAMSUNG, MARUBENI, BASF, ALSTOM, etc.

Hoe gebruik je Suntex Fire Blanket?

1Leg de deken op de grond voor de brandende auto en rol de deken uit.

how to use car fire blanket step 1

2Neem de deken bij de handgrepen aan de uiteinden en schuif hem over de auto totdat hij volledig bedekt is.

how to use car fire blanket step 2

3Het is belangrijk dat de lucht niet door de onderkant van het voertuig kan komen.

how to use car fire blanket step 3